fbpx

info@katajama.fi | 044 585 5856

Vuokraehdot 2020- Tmi Katajama

VUOKRAAMINEN

Vuokratakseen tuotteita katajama.fi -yritykseltä, asiakkaan (vuokraajan) on hyväksyttävä nämä vuokraehdot.

Vuokranantajana toimii Tmi Katajama (1643930-9). Vuokraaja on osapuoli, joka vuokraa tuotteet vuokranantajalta. Tmi Katajama vuokraa laitteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, sekä yrityksille Suomeen. Vuokranantaja omistaa vuokrattavat tuotteet.

Tuotteet varataan vuokralle ja maksetaan vuokrauksen alkaessa. Tuotteet noudetaan käyttöön sovitusta paikasta tai vuokranantaja toimittaa laitteet sopimuksen mukaisesti.Vuokraajan tulee varmistaa aina vuokratun laitteen oikeanlainen toiminta sekä tutustuu laitteiden ohjeisiin ennen käytön aloittamista. Vuokraajan tulee ilmoittaa vuokranantajalle välittömästi puutteista tai toimintahäiriöistä.

Tuotteiden lainaaminen eteenpäin kolmansille osapuolille on kielletty. Tuotteita ei saa viedä ulkomaille.

Huomioitavaa pesurien vuokraamisessa.

Vuokrattavissa pesureissa käytetään vettä ja siksi vesivahingon mahdollisuus on olemassa.Vuokraajan tulee varmistaa laitteen oikeanlainen toiminta sellaisessa tilassa, jossa mahdollinen veden valuminen laitteesta ei aiheuta vesivahinkoja (esimerkiksi kylpyhuoneessa) tai suojattava laitteen alusta.Vuokraaja on velvollinen tarkastamaan myös laitteen puhtauden ennen käyttöä, niin ettei laite aiheuta vahinkoa esimerkiksi pestävälle pinnalle. Mikäli laitteen oikeanlaista toimivuutta ja puhtautta ei ole varmistettu sellaisissa tiloissa, jossa se ei aiheuta vahinkoa vuokraajan omaisuudelle, ei vuokralleantaja ole velvollinen korvaamaan mahdollisia vahinkoja.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN

Varaus on mahdollista perua viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkamista. Mikäli perut maksetun varauksesi varausehtojen mukaisesti (viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkamista), saat maksua vastaavan summan korvauksena seuraavassa varauksessasi. Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen, käyttämätöntä varausta ei korvata.

Ilmoita peruutuksesta sähköpostitse (info@katajama.fi / 24h) tai puhelimitse (040 7035608 / 8-22).

TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN

Tuotteet tulee palauttaa noutopisteeseen viimeistään varauksen yhteydessä ilmoitettuun aikaan mennessä. Vuokranantaja ei kuitenkaan hyvitä mahdollisesti lyhentynyttä vuokra-aikaa. Palautuksen tulee tapahtua kuitenkin viimeistään vuokra-ajan päättymiseen mennessä. Myöhästyneistä palautuksista veloitetaan 50 euron maksun.

Palautuksen sisältö tulee olla sama, kuin tuotteita noudettaessa. Lisäksi tuotteet tulee puhdistaa tuotteissa ilmoitetun ohjeistuksen mukaan ja tuotteiden tulee olla täysin ehjiä. Mikäli tuotteita ei ole puhdistettu huolto-ohjeen mukaan, on vuokranantajalla oikeus periä vuokraajalta puhdistamisesta aiheutuneista kuluista 50 euron maksu.

TUOTTEEN RIKKOUTUMINEN TAI KATOAMINEN

Mikäli tuote rikkoutuu normaalissa, käyttö-ohjeiden mukaisessa käytössä, vuokranantaja ottaa vastuun rikkoutumisesta, eikä vuokraaja ole korvausvastuussa. Mikäli tuote rikkoutuu tilanteessa, jossa vuokraaja käyttää tuotetta käyttöohjeiden vastaisesti, tai muutoin tuotteen yleisen käyttötarkoituksenvastaisesti, on vuokraaja velvollinen suorittamaan vuokranantajalle uushankintahintaa vastaavan korvauksen. Lisäksi Vuokraaja on velvollinen suorittamaan varastetusta tai kadonneesta tuotteesta vuokranantajalle uushankintahintaa vastaavan korvauksen.

Tuotteelle aiheutuneesta vahingosta tai tuotteen katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi vuokranantajalle. Vuokraaja sitoutuu vuokrausehdot hyväksyessään huolehtimaan tuotteesta parhaansa mukaan. Vuokraajan tulee huolehtia, että hänellä on riittävät tiedot ja taidot käyttää tuotetta, vuokratun laitteen-ja sen käyttökohteen kuntoa vaarantamatta.

HINNAT

Vuokraushinta tekstiilipesurille on 25€, painepesurille 25€, lattianpesurille 15€, höyrypesurille 20€ ja imevälle höyrypesurille 20€ akkuiskuporakoneelle 15€ ja lehtipuhaltimelle 15€ vuorokausi sisältäen arvonlisäveron (24%). Tarkka vuokra-aika ilmoitetaan aina varauksen yhteydessä. Mikäli vuokraaja jättää noutamatta tuotteen, ei vuokranantaja korvaa käyttämättä jätettyä tai lyhentynyttä vuokra-aikaa.

MAKSUTAVAT

Vuokraus tulee olla kokonaisuudessaan maksettuna ennen vuokra-ajan alkamista. Maksutapoina on MobilePay, tilisiirto sekä käteinen. Kuitti suoritetusta maksusta toimitetaan vuokraajalle sähköpostilla.

ONGELMATILANTEET

Vuokranantaja saa tarvittaessa irtisanoa sopimuksen heti ja vuokraajan tulee välittömästi palauttaa tuote mikäli vuokraaja on antanut vääriä tietoja, laiminlyönyt vuokran maksamisen, hoitanut tuotetta vuokraehtojen vastaisesti tai rikkonut muutoin sopimusta.

Mikäli tuote vioittuu tai katoaa vuokra-aikana, on vuokraaja velvollinen ilmoittamaan siitä viipymättä vuokranantajalle. Varkaustapauksissa on vuokraajan tehtävä ilmoitus poliisille ja myös vuokranantajalle. Mahdollinen vakuutuskorvaus tulee ohjata vuokranantajalle.

Vuokranantajalla on oikeus periä vuokraajalta vuokraajan aiheuttamien vahinkojen, korvaavien tuotteiden tai saatavien perinnästä aiheutuneet kulut toteutuneiden kustannusten mukaisina.

TIETOJEN KÄSITTELY

Tmi Katajama ei kerää henkilö- tai asiakasrekisteriä.

LISÄTIETOJA

Tarvittaessa lisätietoja vuokraehdoista saat sähköpostitse osoitteesta info@katajama.fi tai puhelimitse numerosta 044 5855856

Tykkää ja arvostele meidät Facebookissa!