fbpx

info@katajama.fi | 044 585 5856

Mattoihin ja huonekaluihin lika kertyy ikävästi, sillä niiden peseminen ei ole yhtä yksinkertaista kuin muiden pintojen.

Tarjoamme palveluna tekstiilipintaisten pintojen puhdistamista. Meiltä onnistuu erilaisten tekstiilipintaisten huonekalujen kuten istuimien, sohvien, nojatuolien jamattojen puhdistaminen nopeasti ja tehokkaasti. Puhdistustyömme on nopeaa ja kalusteet ovat käytettävissä melkeimpä heti käsittelyn jälkeen.

Kärcher Puzzi 8/1C

Tekstiilipesuri

Tekstiilipesuri on hellävarainen mutta tehokas laite, joka imee likaa suoraan pois kankaasta – ilman hankausta tai pelkoa kutistumisesta. Pinta puhdistuu heti käsittelyn aikana ja kuivuu nopeasti. Tekstiilipesuri puhdistaa nopeasti ja vaivattomasti sohvat, nojatuolit, matot sekä auton istuimet ja kangasverhoilut.

Kuinka puhdistus tapahtuu?

Tekstiilipesuri toimii painehuuhteluperiaatteella: Vesi-pesuainesekoitus suihkutetaan puhdistettavaan pintaan, sitten lika ja kosteus imuroidaan saman tien pois. Tehokas imu kuivaa suuren osan kosteudesta, jolloin puhdistettu pinta kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi eivätkä täytteet kostu piloille.

Kysy tarjous toimitilojenne tekstiilien puhdistamisesta! info@katajama.fi