info@katajama.fi | 044 585 5856

Vuokraa Kärcher pesurit Tampereella Vuoreksesta. Meiltä löytyy vuokralle tekstiilipesuri, höyrypesuri, lattiapesuri ja ikkunanpesuri.

Kysy vapaita aikoja!

info@katajama.fi

044 585 5856

Tekstiilipesuri Kärcher Puzzi 8/1 C

Kätevän kokoinen, helppokäyttöinen ja tehokas painehuuhtelukone on ylivoimainen ratkaisu tekstiilipintojen puhdistukseen. Se sopii erinomaisesti esim. huonekaluverhoilujen, mattojen, auton ja erilaisten ajoneuvojen istuinten ja sisäverhoilujen puhdistamiseen. Pesuaineliuos suihkutetaan puhdistettavaan pintaan ja kosteus sekä lika imetään pois, joko yhdellä vedolla tai kahdessa työvaiheessa. Tuloksena on raikkaan syväpuhdas pinta.

Lisätietoja Kärcher sivuilta

Vuokraa laite itsellesi edulliseen 30€ / vuorokausi hintaan.
Vuorokausi hinta sisältää yhden pesuainetabletin (Kärcher RM-760)

Imevä höyrypesuri Kärcher SV7

Imevä höyrypuhdistin yhdistää höyryn tehon ja kuivaimuroinnin. Se kerää murut lattialla samalla pyyhkien nihkeällä ja kuivaten, kaikki yhdellä kerralla. Kodin monitoimilaite koville pinnoille kattavilla varusteilla puhdistaa helposti ja nopeasti ilman kemikaaleja. Lattiasuulaketta voidaan käyttää kuivaimurointiin kaikilla lattiapinnoilla, höyryimurointiin kovilla pinnoilla ja mattojen höyryimurointiin. Käsisuulaketta voidaan käyttää ikkunanpesuun ja kaikkiin kovien pintojen puhdistukseen. Kohdesuulake imutoiminnolla soveltuu puolestaan vaikeapääsyisten nurkkien ja rakojen puhdistukseen. Suulakkeeseen voidaan liittää myös pyöreä harja ja jatko-osa. Sopiva varuste löytyy kaikkiin eri käyttökohteisiin.

Lisätietoja Kärcher sivuilta

Vuokraa laite itsellesi edulliseen 25€ / vuorokausi hintaan.

Hoyrypesuri SC3

Höyrypesuri Kärcher SC3 Easyfix Premium

Helppokäyttöinen ja luotettava höyrypuhdistin yleiskäyttöön. Laitteessa on kaksiportainen höyrysuihkun voimakkuuden säätö, käytännölliset säilytyspaikat varusteille ja nivelletty Comfort-lattiasuutin, joka kohentaa käyttömukavuutta ja puhdistustulosta lattioita puhdistettaessa. Höyrypuhdistin puhdistaa hygieenisesti ilman kemikaaleja: Höyry poistaa kovilta pinnoilta jopa 99,99% kotioloissa tavanomaisista bakteereista ja saavuttaa myös hankalat raot ja nurkat, joihin rätillä on hankala ylettyä. Pinttynyt, rasvainen lika irtoaa höyryllä vaivattomasti. Monipuolisten varusteiden avulla on mahdollista puhdistaa tehokkaasti esim. laattapinnat, kaakelisaumat, vesihanat, pesualtaat, liesitasot, rosteripinnat jne.

Lisätietoja Kärcher sivuilta
Vuokraa laite itsellesi edulliseen 20€ / vuorokausi hintaan.

Lattiapesuri

Lattiapesuri Kärcher FC5

Lattiapesuri tekee lattioiden puhdistamisesta vaivatonta: se pesee ja kuivaa samalla ajolla. Nopeasti pyörivät telat tekevät puhdasta jäljeä vähällä vaivalla. Säästeliään vedenkäytön ja tehokkaan kuivauksen ansiosta lattia on nopeasti kuiva ja käyttövalmis. Uudistunut imusuulake kerää nyt hiukset lattialta entistä tehokkaammin. FC 5 lattiapesuri sopii lähes kaikille koville lattiapinnoille, kuten parketille, laatalle ja laminaatille. 

Lisätietoja Kärcher sivuilta

Vuokraa laite itsellesi edulliseen 20€ / vuorokausi hintaan.

Ikkunanpesuri_Kärcher_WV70Plus

Ikkunanpesuri Kärcher WV70 Plus

Kärcher ikkunapesuri soveltuu ikkunoiden lisäksi kaakeleiden, laattapintojen ja muiden tasaisten, kovien pintojen puhdistamiseen. Ikkunapesuri imee pesuveden pois puhdistettavalta pinnalta ja saat tasaisen puhdistustuloksen ilman raitoja. Kätevä ikkunanpesusetti tekee ikkunoiden pesusta helppoa ja nopeaa.

Vuokraa laite itsellesi edulliseen 10€ / vuorokausi hintaan.

Käyttöohjeet