fbpx

info@katajama.fi | 044 585 5856

Vuokraa tehokkaat pesurit Tampereella Vuoreksesta. Meiltä löytyy vuokralle tekstiilipesuri, höyrypesuri, painepesuri, lehtipuhallin/-imuri ja ikkunanpesuri.

Kysy vapaita aikoja!

info@katajama.fi

044 585 5856

Tekstiilipesuri Kärcher Puzzi 8/1 C

Kätevän kokoinen, helppokäyttöinen ja tehokas painehuuhtelukone on ylivoimainen ratkaisu tekstiilipintojen puhdistukseen. Se sopii erinomaisesti esim. huonekaluverhoilujen, mattojen, auton ja erilaisten ajoneuvojen istuinten ja sisäverhoilujen puhdistamiseen. Pesuaineliuos suihkutetaan puhdistettavaan pintaan ja kosteus sekä lika imetään pois, joko yhdellä vedolla tai kahdessa työvaiheessa. Tuloksena on raikkaan syväpuhdas pinta.

Lisätietoja Kärcher sivuilta

Vuokraa laite itsellesi edulliseen 25€ / vuorokausi hintaan.
Pesuainetabletit (Kärcher RM-760) 1,5€/kpl

Imevä höyrypesuri Kärcher SV7

Imevä höyrypuhdistin yhdistää höyryn tehon ja kuivaimuroinnin. Se kerää murut lattialla samalla pyyhkien nihkeällä ja kuivaten, kaikki yhdellä kerralla. Kodin monitoimilaite koville pinnoille kattavilla varusteilla puhdistaa helposti ja nopeasti ilman kemikaaleja. Lattiasuulaketta voidaan käyttää kuivaimurointiin kaikilla lattiapinnoilla, höyryimurointiin kovilla pinnoilla ja mattojen höyryimurointiin. Käsisuulaketta voidaan käyttää ikkunanpesuun ja kaikkiin kovien pintojen puhdistukseen. Kohdesuulake imutoiminnolla soveltuu puolestaan vaikeapääsyisten nurkkien ja rakojen puhdistukseen. Suulakkeeseen voidaan liittää myös pyöreä harja ja jatko-osa. Sopiva varuste löytyy kaikkiin eri käyttökohteisiin.

Lisätietoja Kärcher sivuilta

Vuokraa laite itsellesi edulliseen 20€ / vuorokausi hintaan.

Hoyrypesuri SC3

Höyrypesuri Kärcher SC3 Easyfix Premium

Helppokäyttöinen ja luotettava höyrypuhdistin yleiskäyttöön. Laitteessa on kaksiportainen höyrysuihkun voimakkuuden säätö, käytännölliset säilytyspaikat varusteille ja nivelletty Comfort-lattiasuutin, joka kohentaa käyttömukavuutta ja puhdistustulosta lattioita puhdistettaessa. Höyrypuhdistin puhdistaa hygieenisesti ilman kemikaaleja: Höyry poistaa kovilta pinnoilta jopa 99,99% kotioloissa tavanomaisista bakteereista ja saavuttaa myös hankalat raot ja nurkat, joihin rätillä on hankala ylettyä. Pinttynyt, rasvainen lika irtoaa höyryllä vaivattomasti. Monipuolisten varusteiden avulla on mahdollista puhdistaa tehokkaasti esim. laattapinnat, kaakelisaumat, vesihanat, pesualtaat, liesitasot, rosteripinnat jne.

Lisätietoja Kärcher sivuilta
Vuokraa laite itsellesi edulliseen 15€ / vuorokausi hintaan.

Painepesuri

Painepesuri Nilfisk E160.1

Erittäin tehokas, hiljainen ja pitkäikäinen painepesuri. Pitkä paineletku vaativaan puhdistamiseen. Tehokas Nilfisk-painepesuri selviytyy toistuvasta ja vaativasta puhdistamisesta. Soveltuu pehmeiden ja arkojen pintojen hellävaraiseen puhdistamiseen. Poistaa pinttyneen lian tehokkaasti. Työskentelyalue ulottuu kauas 10 metriä pitkän teräsvahvistetun paineletkun ansiosta.

Lisätietoja Nilfisk sivuilta

Vuokraa laite itsellesi edulliseen 20€ / vuorokausi hintaan.

lehtipuhallin / -imuri Ryobi

Lehtipuhallin / -imuri Ryobi

Ryobi RBV3000CSV lehtipuhallin-imuri 3000 watin moottorilla. Valittavissa on kaksi puhallusnopeutta, maksimi ilmanvirtausnopeus 375 km/h. Puhallusteho jopa 14 m³/minuutissa. Imuritoiminto silppuaan lehdet suhteessa 16:1, eli 16 kottikärryllistä lehtiä yhdeksi kärrylliseksi. Bio-silppuaminen tapahtuu kaksoisterillä, kestävät terät murskaavat jopa käpyjä, kaarnaa ja kuorta.

Lisätietoja Ryobi sivuilta

Vuokraa laite itsellesi edulliseen 15€ / vuorokausi hintaan.

Akkuiskuporakone AEG BSB 18C2

18 V. Hiiliharjaton moottori, 13 mm metalli-istukka. Maks. vääntö 65 Nm. 24-portainen vääntömomentinsäätö lisää tarkkuutta. 2 nopeutta: 0-500 iskua / min. ja 0-1950 iskua / min. Sisäänrakennettu LED-valo valaisee työalueen.Mukana 1 x 2,0 Ah ja 1 x 4,0 Ah PRO18V Lithium Ion -akut ja 3,0 Ah/h laturi ja laukku.

Mukana tulee 50-osainen kärki- ja teräsarja.

Vuokraa laite itsellesi edulliseen 15€ / vuorokausi hintaan.

Ikkunanpesuri_Kärcher_WV70Plus

Ikkunanpesuri Kärcher WV70 Plus

Kärcher ikkunapesuri soveltuu ikkunoiden lisäksi kaakeleiden, laattapintojen ja muiden tasaisten, kovien pintojen puhdistamiseen. Ikkunapesuri imee pesuveden pois puhdistettavalta pinnalta ja saat tasaisen puhdistustuloksen ilman raitoja. Kätevä ikkunanpesusetti tekee ikkunoiden pesusta helppoa ja nopeaa.

Vuokraa laite itsellesi edulliseen 10€ / vuorokausi hintaan.

Käyttöohjeet