fbpx

info@katajama.fi | 044 585 5856

Vuokraa tehokkaat pesurit Tampereella Vuoreksesta. Meiltä löytyy vuokralle tekstiilipesuri, höyrypesuri, painepesuri, lehtipuhallin/-imuri, akkuiskuporakone, oksasilppuri, pensasleikkuri ja ikkunanpesuri.

Kysy vapaita aikoja!

info@katajama.fi

044 585 5856

Tekstiilipesuri Kärcher Puzzi 8/1 C

Kätevän kokoinen, helppokäyttöinen ja tehokas painehuuhtelukone on ylivoimainen ratkaisu tekstiilipintojen puhdistukseen. Se sopii erinomaisesti esim. huonekaluverhoilujen, mattojen, auton ja erilaisten ajoneuvojen istuinten ja sisäverhoilujen puhdistamiseen. Pesuaineliuos suihkutetaan puhdistettavaan pintaan ja kosteus sekä lika imetään pois, joko yhdellä vedolla tai kahdessa työvaiheessa. Tuloksena on raikkaan syväpuhdas pinta.

Lisätietoja Kärcher sivuilta

Vuokraa laite itsellesi edullisesti
Hinta 25€ / vrk

Pesuainetabletit (Kärcher RM-760) 1,5€/kpl

Höyrypuhdistin Kärcher SG 4/2

SG 2/4 Classic on ammattikäyttöön mitoitettu höyrypuhdistin, jossa kaikki kulkee mukana omassa säilytyslaatikossa. Kompaktiin koon ja kevyen painon (7,5 kg) ansiosta laite on helppo kuljettaa ja varastoida. Höyrypuhdistus soveltuu erityisesti kovien pintojen hygieeniseen puhdistamiseen. Höyry irrottaa pinttyneen, rasvaisen ja öljyisen lian tehokkaasti ilman kemikaaleja, ja saavuttaa hankalat katveet, saumat ja nurkat. Laitteen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Se tuottaa kuumaa höyryä ja neljän baarin paineen jo kolmen minuutin päästä käynnistämisestä. Laitteessa on höyryn lisäksi myös VapoHydro-toiminto, joka irrottaa ja siirtää tehokkaasti likaa höyryn ja kuuman veden avulla. SG 2/4 Classic sisältää kattavan valikoiman erilaisia harjoja ja suulakkeita, joiden avulla se mukautuu erinomaisesti myös vaativien ja ahtaiden erikoiskohteiden puhdistamiseen. Laitteessa on 0,5 litran boilerin lisäksi, 1,5 litran irrotettava vesisäiliö. Tämän ansiosta veden lisääminen käy nopeasti ja työskentelyä ei tarvitse keskeyttää.

Lisätietoja Kärcher sivuilta
Vuokraa laite itsellesi edullisesti
Hinta: 20€ / vrk

Hoyrypesuri SG 4/2
Painepesuri

Painepesuri Nilfisk E160.1

Erittäin tehokas, hiljainen ja pitkäikäinen painepesuri. Pitkä paineletku vaativaan puhdistamiseen. Tehokas Nilfisk-painepesuri selviytyy toistuvasta ja vaativasta puhdistamisesta. Soveltuu pehmeiden ja arkojen pintojen hellävaraiseen puhdistamiseen. Poistaa pinttyneen lian tehokkaasti. Työskentelyalue ulottuu kauas 10 metriä pitkän teräsvahvistetun paineletkun ansiosta.

Lisätietoja Nilfisk sivuilta

Vuokraa laite itsellesi edullisesti
Hinta 20€ / vrk

Lehtipuhallin Ryobi

Ryobi ONE+ RY18BLXC-0 HP 18V akkulehtipuhallin hiiliharjattomalla moottorilla. Puhallusnopeus jopa 150 km/h ja ilmantuotto 9,9 m³/min. Alhaisen painon ja kompaktin koon ansiosta lehtipuhallinta on helppo käsitellä. Muotoiltu kahva takaa käyttömukavuuden.

Akkukäyttöinen, akku ja laturi mukana.

Lisätietoja Ryobi sivuilta

Vuokraa laite itsellesi edullisesti
Hinta 20€ / vrk

lehtipuhallin / -imuri Ryobi

Akkuiskuporakone AEG BSB 18C2

18 V. Hiiliharjaton moottori, 13 mm metalli-istukka. Maks. vääntö 65 Nm. 24-portainen vääntömomentinsäätö lisää tarkkuutta. 2 nopeutta: 0-500 iskua / min. ja 0-1950 iskua / min. Sisäänrakennettu LED-valo valaisee työalueen.Mukana 1 x 2,0 Ah ja 1 x 4,0 Ah PRO18V Lithium Ion -akut ja 3,0 Ah/h laturi ja laukku.

Mukana tulee 50-osainen kärki- ja teräsarja.

Vuokraa laite itsellesi edullisesti
Hinta 15€ / vrk

Pensasleikkuri Ryobi RHT184520 

Ryobin pensasleikkuri on kevyt ja tasapainoitettu, akku keskeisellä paikalla. Tehokas moottori ja suuri vääntömomentti. 18 mm:n leikkauskapasiteetti ja 45 cm:n timattihiottu terä.

Mukana tulee kaksi akkua sekä laturi.

Vuokraa laite itsellesi edullisesti
Hinta 20€ / vrk

Käyttöohjeet